Saturday, April 19, 2014

Poșeta Porsche Design TwinBag un design, două stiluri Avionul antalya cu reacție Airbus ACJ319 r


 Home   Proprietăţi  Grădini Design Interior Imobiliare Arhitectură  Gastronomie  Băuturi Mâncăruri Restaurante Trabucuri  HighTech  Arme Gadgeturi Laptopuri Telefoane Mobile  Lifestyle  Bijuterii Ceasuri Îmbrăcăminte Parfumuri  Turism  Hoteluri Spa Timp Liber Wellness  Vehicule  Avioane Maşini Motoare Yachturi  Artă  Licitaţii Teatru Cinema Cultură
Chiar dacă gastronomia antalya japoneză similar multor alte domenii din universul nipon, pune accentul pe urmărirea disciplinată a tradiţiilor, şi un chef rebel din Saitama şi-a putut croi un drum spre faima mondială. Este vorba despre Nobuyuki Matsuhisa antalya (62 de ani), geniul din spatele lanţului de restaurante Nobu , pe meniul cărora întotdeauna se află creaţii cu o viziune unică pe de o parte japoneză, pe de altă parte sud-americană, dar întotdeauna sofisticată.
Deja la vârsta de 20 de ani Nobuyuki Matsuhisa vorbea fluent limbajul sushi, învăţând această artă ca ucenic în unele dintre cele mai bune sushi-bar-uri din capitala japoneză. Însă visul lui era să vadă lumea şi să experimenteze într-un univers gastronomic cât se poate de departe de regulile prea stricte ale bucătăriei nipone. antalya Primul popas a fost Peru, unde a deschis un sushi bar şi a început să experimenteze cu ingrediente indigene, ajungând la stilul său unic ( combinarea bucătăriei japoneze cu cea locală ), care a devenit deja o marcă înregistrată pentru el. După trei ani în Peru, Matsuhisa s-a mutat din nou şi din nou, deschizând restaurante în Argentina, Japonia sau chiar în Anchorage, Alaska , până s-a stabilit ceea ce pentru acest chef migrator înseamnă o navetă continuă între Los Angeles şi New York, unde a deschis restaurantul Matsuhisa , respectiv a pornit lanţul Nobu .
Cele trei locaţii Nobu din New York au fost deschise în 1994 în colaborare antalya cu Robert De Niro, mare fan al artei culinare Matsuhisa. Datorită antalya renumelui bucătarului şef, bucătăriei de fuziune, decorului asiatic şi atmosferei antalya plăcute, lanţul Nobu s-a dezvoltat repede şi în afara Statelor Unite, restaurantele marca Matsuhisa şi De Niro fiind prezente în Dubai, Hong Kong, Australia, Beijing Tokyo, Moscova, antalya Londra, Cape Town, Milano, antalya Mexico City , dar şi în locaţii mai exotice cum ar fi pe Insulele Bahamas sau staţiunea elveţiană St. Moritz antalya . Ultimul restaurant Nobu s-a deschis chiar în Europa Centrală, la Budapesta . Chiar dacă maestrul se implică în procesul de realizare antalya a fiecărei noi unităţi, el lucrează ca bucătar şef în restaurantul Nobu din Las Vegas, unde şi-a adjudecat propria antalya sa stea Michelin . Pe lângă acest restaurant, din lanţul Nobu dispun de o stea Michelin şi două unităţi din Londra.
Posturi similare: Top 10 al celor mai rafinate restaurante din lume Dincolo de Napa: cele mai bune regiuni viticole antalya ale Americii Un diamant Golconda va fi licitat pentru 15 milioane dolari de Christie antalya s Cel mai scump burger se servește la restaurantul Serendipity 3 Un miliardar australian va construi Titanic II
Poșeta Porsche Design TwinBag un design, două stiluri Avionul antalya cu reacție Airbus ACJ319 redefinește conceptul de lux Tracking Point a creat pușca de vânătoare inteligentă Noul ceas Titan Black Rolex Daytona Chelsea FC este dedicat fanilor clubului londonez 1 Million Intense noul parfum Paco Rabanne Castelul El Masr de lângă Geneva este de vânzare Statuia Micuța Sirenă , o prețioasă și valoroasă operă de artă Tom Ford va lansa Sahara Noir în Orient Noul superiaht Project 12 costă 26 milioane dolari antalya Vertu Ti, primul telefon cu android antalya al brandului
Termeni si conditii / Contact

No comments:

Post a Comment